2020.11.30. - András, Andor

Mozdonyvezetők A Biztonságos És Egészséges Életért Alapítvány

A Mozdonyvezetők A Biztonságos És Egészséges Életért Alapítvány bemutatkozása: A mozdonyvezetők élet- és munkakörülményeinek, szociális és egészségügyi helyzetének, életvitelének javítása, életminőségének közelítése az EU-s normákhoz.
bohócdoktor vizit szja 1%
A mozdonyvezetők egészségi állapotának védelme, annak megromlása esetén javítása, a MÁV ZRt elavult mozdonyparkjának és pályáinak állapota miatti egészségkárosító hatások következményeinek csökkentése.

A szociálisan nehéz helyzetbe került mozdonyvezetők és családtagjaik, illetve rokkant- és öregségi nyugdíjas mozdonyvezetők rendszeres segítése.

A mozdonyvezetők szakmai és társadalompolitikai ismereteinek a bővítése, oktatás, az EU-s csatlakozás utáni, a munkavállalókkal szemben támasztott követelményeknek való megfelelés érdekében.

A mozdonyvezetők és családtagjainak szabadidejének kulturális eltöltése érdekében különféle programok, sporttevékenységek szervezése, támogatása

Felkészítés az EU-s csatlakozást követő szabad pályahasználatra és az abból következő utasításharmonizáció és egyéb jogszabályváltozások elsajátítására. Az EU-s csatlakozást előkészítő bizottsággal történő kapcsolatfelvétel támogatása.

A Mozdonyvezetők A Biztonságos És Egészséges Életért Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18174432-1-42

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Mozdonyvezetők A Biztonságos És Egészséges Életért Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!