2020.12.02. - Melinda, Vivien

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány bemutatkozása: Alapítványunk 1993-ban azzal a céllal jött létre, hogy a magyarországi emlőrákkutatást, gyógyítást fejlessze, összefogja a témával foglalkozó szakembereket és keresse a nemzetközi együttműködési lehetőségeket, a gyógyítás előmozdítása érdekében.
bohócdoktor vizit szja 1%
Fontosnak tartjuk, hogy a szakmai háttéren kívül - fő célkitűzéseinkhez kapcsolódóan - közhasznú tevékenység keretében adjunk széles körű tájékoztatást az emlőrák megelőzésével, kezelésével és a rehabilitációval kapcsolatban.

Alapítványunk célja:
- a magyarországi emlőrákkutatás, gyógyítás fejlesztése,
- a témával foglalkozó szakemberek, szervezetek tömörítése és támogatása,
- a nemzetközi együttműködési lehetőségek feltárása.

Az Alapítvány céljai megvalósítása érdekében az alábbi Közhasznú Tevékenységeket végzi:

- Egészségmegőrzés, Betegségmegelőzés,
- Gyógyító-, rehabilitációs tevékenység
- Tudományos tevékenység, Kutatás

Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18052150-1-42

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Az Emlőrák Gyógyításáért Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!