2022.09.29. - Mihály

Mentés a Jövőért Alapítvány

A Mentés a Jövőért Alapítvány bemutatkozása: A Mentés a Jövőért Alapítványt a Csongrád megyei mentődolgozók alapították 1991-ben. Tevékenységünket az Országos Mentőszolgálat és az Egészségügyi Minisztérium felügyelete alatt végezzük.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Alapítványunk fennállása óta - a régió mentőszervezeteivel együttműködve - dolgozott azon, hogy a Dél-Alföldön megvalósulhasson egy állandó és korszerű mentési készenlét.

Bevételeinkből a hatékony életmentéshez nélkülözhetetlen gépek, korszerű mentéstechnikai eszközök beszerzését fejlesztését, dolgozóink rendszeres szakmai továbbképzését, valamint az 1999 és 2004 között a térségi légimentést működtettük. Ez utóbbi tevékenységünk az egészségügyi intézmények teljes bizalmát és megelégedését élvezte.

Mentési feladataink mellett betegszállítást is végeztünk bel- és külföldre egyaránt.
A légimentésen kívül az előző évek során felajánlott 1%-os támogatásokkal a következő fejlesztéseket sikerült megvalósítanunk: egészségügyi eszközök beszerzése és mentőállomásokra kihelyezése (automata defibrillátorok, lélegeztetőgép, vérnyomásmérők, orvosi táska, műszerek), a sürgősségi betegellátás támogatása, számítógép-hálózatunk fejlesztése, korszerű szakmai oktatási eszközök és szakkönyvek beszerzése, dolgozóink továbbképzése (kongresszuson való részvétel).

A központi forrásokból csak a működési és fenntartási költségek finanszírozhatók, míg a szükséges eszközöket, életmentő felszereléseket önkéntes felajánlásokból szerezzük be.
Megalakulásunk óta eltelt időszakban elsősorban támogatóink és pályázatok segítségével sikerült fejlesztenünk mentéstechnikai eszközeinket, illetve javítanunk szakembereink felkészültségét.
2008 januárjától - a mentés és betegszállítás szétválasztásával - a korábban csak betegszállításban alkalmazott gépkocsiparkunk mentési feladatokra való felszerelése vált legsürgetőbb feladatunkká. Ehhez egyrészt a korszerű mentéstechnikai eszközök, másrészt a gyermekek első ellátásához nélkülözhetetlen egészségügyi felszerelés beszerzése nélkülözhetetlen.

A Mentés a Jövőért Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 19082538-2-06

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Mentés a Jövőért Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!