2020.12.02. - Melinda, Vivien

Jogismeret Alapítvány

Jogismeret Alapítvány
Jogismeret AlapítványA Jogismeret Alapítvány bemutatkozása: 1998. évi alapítása óta közhasznú szervezetként működik a Jogismeret Alapítvány. Alapító okiratunk szerint fő célkitűzésünk a jogi ismeretterjesztés, jogi képzés, jogi információszolgáltatás, jogi és jogismereti tudományos kutatások - főként olyan területeken és társadalmi rétegek körében, amelyek súlyos hátrányokkal és lemaradásokkal küzdenek a joghasználat terén, a joghoz való hozzáférés lehetőségeiben. Ilyen joghasználói területek a civil nonprofit szektor, a közoktatás, a fogyatékosok, illetve a gyermekek jogai.
bohócdoktor vizit szja 1%
A Jogismeret Alapítvány tevékenysége professzionális jogászok közhasznú tevékenység céljaira szervezett együttműködésére épül. Kutatásban, oktatásban, képzésben, jogi információs rendszerek működtetésében, jogi ismeretterjesztő kiadványok készítésében részvételre, jogi ismeretterjesztő előadások tartására és ilyen rendezvényeken történő részvételre mozgósítjuk partnereinket.

A szervezet fő tevékenységi körei a jogi ismeretterjesztő kiadványok készítése, kiadása, elterjesztése, illetve kapcsolódó jogi információs szolgáltatások; jogismereti, gyermekjogi, nonprofitjogi, fogyatékosok jogi helyzetét érintő kutatások végzése és ilyenekben közreműködés; illetve pedagógusok iskolajogi akkreditált képzése.

Mindezek körében folyamatosan működtetjük a megújult szolgáltatásokkal bővített NONPROFITJOGház, ISKOLAJOGház, GYERMEKJOGház programjainkat.

JOGKERESŐ-programokkal, jogi ismeretterjesztő kiadványokkal segítjük az iskolai joghasználatot a pedagógusok, diákok, szülők, számára. A köznevelési intézmények belső jogi normáinak (házirend, szmsz) törvényességi felülvizsgálatával, valamint jogi ismeretterjesztő előadásokkal, (gyógy)pedagógusképzésben felsőoktatási részvétellel , rendezvényeken történő szerepvállalással is segítjük a köznevelési, gyermekjogi, diákjogi és civil joghasználat fejlesztését.

A Jogismeret Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18091478-2-41

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Jogismeret Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!