2020.12.02. - Melinda, Vivien

Borostyánkő Természetbarát Sportegyesület

Borostyánkő Természetbarát Sportegyesület
Borostyánkő Természetbarát SportegyesületA Borostyánkő Természetbarát Sportegyesület bemutatkozása: A Borostyánkő Természetbarát Sportegyesület Szombathelyen 2005 október 24-én alakult meg, mint közhasznú szervezet. Az alakuláskori létszám 84 fő volt. A Borostyánkő Természetbarát SE alakulása óta tagja a Magyar Természetbarát Szövetségnek. A Borostyánkő Természetbarát Sportegyesület /későbbiekben BTSE / alapszabályában meg- fogalmazott célja, hogy a természetjárás útján biztosítsa tagjai és az érdeklődök részére az egészséges életmód kialakítását.
bohócdoktor vizit szja 1%
A cél megvalósítása érdekében feladata, hogy:

1. Lehetőséget biztosítson a természetjárás rendszeres gyakorlására.
2. Segítse a szabadidő hasznos eltöltését, sportjellegű és művelődésre alkalmat adó programok szervezésével.
3. A természet,a haza és más országok népeinek megismerésére túrák és táborozások szervezésével adjon lehetőséget, ahhoz,hogy a hazaszeretet és a népek közötti barátság mélyebb legyen.
4. Új túramozgalmak kiírásával segítse megyénk megismerését, felfedezését.
5. A természetjárás szakmai fejlesztése területén: közreműködés a megye jelzett turista úthálózatának karbantartásában és fejlesztésében,a megyei Természetbarát Bizottság irányításával.
6. Segítse a természetjáró felszerelések beszerzését, a szakirodalmat és turistatérképeket biztosítsa a túrákhoz,
7. A természetjárás széles körben való elterjedése érdekében fejtsen ki propaganda tevékenységet.
8. Képviselje a természet- és környezetvédelem érdekeit.

A Borostyánkő Természetbarát Sportegyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18896091-1-18

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Borostyánkő Természetbarát Sportegyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!