2021.01.23. - Zelma, Rajmund

Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület

Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület
Nők a Nemzet Jövőjéért EgyesületA Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület bemutatkozása: A céljaink elérése érdekében az alábbi feladatokat, tevékenységeket határoztuk meg: Szakmai köreink foglalkoznak oktatással, neveléssel, a kultúrával, a hagyományok ápolásával, a család védelmével. Szervezőmunkát végzünk annak érdekében, hogy a velünk hasonló gondolkodású, az egyesület céljait támogató nők a saját településeiken önálló közösségeket alakítsanak. Konferenciák, előadások szervezésével segítünk közvetíteni, és közérthetővé tenni az egyes intézkedések, rendeletek, törvények hatásait az általunk képviselt értékekre és területekre.
bohócdoktor vizit szja 1%
- Véleményt nyilvánítunk minden olyan intézkedéssel, rendelettel kapcsolatban, amely érinti az egyesület által képviselt értékeket, érdekeket és célokat.
- Családi találkozók keretében a családpolitikát érintő kérdésekről tájékoztató előadásokat szervezünk.
- Kapcsolatot alakítunk ki a határon túl élő magyar családokkal, részt veszünk és segítjük gyermektalálkozók, gyermek nyaraltatások szervezését.
- Segítjük a karitatív szervezetek munkáját, tevékenységüket támogatjuk.
- Részt veszünk a nőket és az egyesület feladatait érintő konferenciákon .
- Kapcsolatot keresünk és tartunk a hazai nőszervezetekkel.
- Az egyesület céljainak elérését szolgáló kiadványok terjesztése.

A Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18363508-1-03

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!