2024.03.29. - Auguszta

Makói Lovas Egyesület

Makói Lovas Egyesület
Makói Lovas EgyesületA Makói Lovas Egyesület bemutatkozása: Egyesületünket 2008-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy tevékenységünkkel népszerűsítsük a lósportot, a lóval kapcsolatos egyéb tevékenységeket. Az Egyesület céljai: Lovas versenysport művelése. A Makón és környékén lovaglást folytató polgárok egyesületi szervezetbe tömörítése. Gyermeklovagoltatás, hobbilovaglás népszerűsítése. Lovas turisztika, lovasterápiás foglalkozások meghonosítása. Lovas hagyományok ápolása. A magyar lófajta tenyésztése, tenyésztésének figyelemmel kísérése.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egyesületünk olyan tagokból áll, akik tevőlegesen hozzájárulnak a fent részletezett célok megvalósításához. Egyesületünk tagjaiban közös a lóhoz, e nemes állathoz való kötődés, szeretet, tisztelet.

Fő tevékenységünk a sporttevékenység. Lovasaink tudásuknak, elképzelésüknek megfelelően különböző formában hódolnak a lovassportoknak a hobby lovaglástól a versenysportig.

Versenysportolóink díjugratásban és fogathajtásban mérik össze erejüket megyei, regionális, esetenként országos versenyeken.

Kiemelkedő feladatunknak tartjuk, hogy a lovassportok visszanyerjék korábbi népszerűségüket. A célt különböző lovasnapok rendezésével, gyermekek lovagoltatásával, lovasterápiás foglalkozásokkal kívánjuk elérni.

Egyesületünk tevékenyen részt vesz a környékbeli, illetve megyei lovas klubok rendezvényein és törekszik a hasonló célokkal rendelkező lovas klubokkal való együttműködésre.

A Makói Lovas Egyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18479490-1-06

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Makói Lovas Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!