2024.03.29. - Auguszta

Adó 1% az Angyali.hu Alapítványnak

Adó 1% az Angyali.hu Alapítványnak
Adó 1% az Angyali.hu AlapítványnakAz Angyali.hu Alapítvány gyógyítást és egészségvédelmet támogat, nélkülözőket és bajban lévőket segít, hátrányos helyzetű gyerekek és felnőttek számára élményt teremt,. Adóbevalláskor adó 1 százalék felajánlással Ön is vegyen részt az egész évben folyó támogatói programban. Alapítványunk nagylelkű segítői és támogatói révén évente emberek ezreinek a problémái megoldásában vesz részt. Kérjük kísérje figyelemmel tevékenységünket. Adóbevalláskor köszönettel fogadjuk adó 1 százaléka jótékony célú felajánlását.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Adó 1 százalék felajánlással támogassa a jótékonysági kívánságteljesítést!
Angyali Alapítvány
Adó 1% felajánláshoz adószám: 18516995-1-06

Kérjük, támogassa személyi jövedelemadójának 1%-ával az Angyali.hu Alapítványt!

Az Angyali.hu Alapítvány köszönettel fogad minden támogatást, így a személyi jövedelem adó (SZJA) 1 % felajánlásokat is. Nekünk minden 1% fontos támogatás, minden apró támogatás nagy segítség!

Kérjük, segítsen Ön is, hogy minél több rászoruló, beteg gyermek kívánságát, család problémáját, bajban lévő megmentését meg tudjuk valósítani! Adó 1% felajánlásával sokat segít!

Mit kell tennie?
A rendelkezés az SZJA 1 százalékáról nem kerül Önnek pénzébe, csak egy-két percet kell rászánnia az adóbevallás elkészítésekor.

Rendelkezési lehetőségek:
Önnek lehetősége van arra, hogy adója 1+1%-ának felhasználásáról a bevallás részét képező önálló EGYSZA lapon rendelkezzen és azt a bevallásával együtt elektronikusan vagy kinyomtatott formában postai úton továbbítsa a NAV felé legkésőbb tárgyévben május 20-ig.

Amennyiben Ön már elküldte adóbevallását és külön rendelkezik adója 1+1%-áról, úgy a rendelkező nyilatkozatot önállóan, legkésőbb a tárgyévben május 20-ig küldheti meg az adóhatóságnak elektronikusan vagy papíron kitöltött formában postán.

Abban az esetben, ha Ön munkáltatói adómegállapítást kér, tegye borítékba fentről letöltött rendelkező nyilatkozatot és adja át munkahelyén az adóbevallást készítő személynek legkésőbb tárgyévben május 11-ig. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, zárja le a borítékot és írja alá saját kezűleg, a ragasztott felületre átnyúlóan.

Ha a személyi jövedelemadó bevallását elektronikusan, meghatalmazott útján kívánja elküldeni, akkor a rendelkező nyilatkozatot az adóhatóság csak akkor fogadja el, ha a meghatalmazott mind a bevallás, mind pedig a rendelkező nyilatkozat megküldésére az adóhatósághoz bejelentett meghatalmazással, érvényes regisztrációval rendelkezik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben Ön úgy dönt, hogy nevét és postai illetve elektronikus levelezési címét a szervezettel közöljék, akkor ezen szándékát az erre vonatkozó kódkockába jelölje "X"-szel, és töltse ki "Az adózó neve" mezőt és "Az adózó postai levelezési címe" vagy "Az adózó elektronikus levelezési címe" mezők közül legalább az egyiket. A kedvezményezett az Ön által megadott adatokat kizárólag közhasznú tevékenységével kapcsolatban az Önnel történő kapcsolatfelvételre, tájékoztatás nyújtására használhatja fel, és az adatokat kizárólag az adatszolgáltatást követő 5 évig kezelheti.

Fontos okok, hogy adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1+1 százalék felajánlását az Angyali.hu Alapítvány segítő tevékenysége számára adományozza:
O adó 1% felajánlása ellenőrizhető helyre megy, alapítványunk teljesen átlátható,
O adó 1 százalék felajánlásával a beteg és elesett embertársaink megsegítését támogatja,,
O adó 1+1 százalék felajánlásával a beteg gyerekek gyógyulását segíti,
O szja 1+1 felajánlásával jótékony és segítő programokat, támogat,
O adó 1% felajánlása révén a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekeket és családokat is segíti,
O adó egy százaléka felajánlása révén a bajban lévő idős - egyedülálló embertársainkat is segíti,

Adóbevalláskor vagy utána május közepéig az adó 1% felajánlást, a rendelkező nyilatkozat kitöltést el ne felejtsd! A személyi jövedelemadó 1% felajánlása az adóbevallás elkészítésekor fontos. Az adó 1 százalékról rendelkezés nem kerül semmibe sem! A személyi jövedelemadó bevallásakor szánj 2 percet az adód 1%-ának felajánlására is! Adó egy százalékod felajánlásával életet menthetsz, fontos dolgokban segédkezhetsz ezáltal. Adóbe- valláskor az adó 1% felajánlás kapcsán kérd könyvelőd vagy bérszámfejtőd segítségét is!

Hogy miért is fontos az adó 1 százalék felajánlása, a befizetett adó 1+1%-ának felajánlása?! Az adó 1 % felajánlás egy olyan támogatási forma, mely nem kerül a felajánlónak semmibe sem, de az adó 1 százalék felajánlás mégis óriási segítség, hiszen adó 1% támogatást jelent a kedvezményezett alapítványnak! Az 1% felajánlás nélkül az egy százalék felajánlás meg nem tétele nélkül az adóbevallás ugyanúgy adófizetést igényel. Az szja 1% felajánlással a befizetett adó 1%-nyi része a Mátrix Alapítvány által működtetett Steril házában a gyermekmentő - gyógyító tevékenységekre is juttatható. Az Szja 1 százalék összege is rendkívül jó célra is juttatható. Az szja 1% felajánlás fontos és életmentő! Az szja 1% a beteg gyermekek támogatása kapcsán a legjobb helyre kerül. Kérjük kísérje figyelemmel egész évben, folyamatosan működő segítő tevékenységünket!

Adóbevallás elkészítésekor a felajánlott szja 1+1% felajánlása óriási segítség! Adóbevalláskor az adóbevallás kitöltésekor az adó egy százalék felajánlása 1-2 percet vesz igénybe. Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó befizetett összegének 1%-át karitatív célokra, egyesületek - alapítványok támogatására tudja juttatni. Adóbevallásakor az adóbevallás részeként az szja 1+1% nyilatkozat leadása nem kerül semmibe sem, de nagyon nagy segítség a segítő programok támogatására. Segítsen úgy adóbevalláskor, hogy közben az Önnek semmibe sem kerül!

Együtt tehetjük jobbá, sikeresebbé, tartalmasabbá és jótékonyabbá közösségünket!
Segítségét hálásan köszönjük!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!