2022.07.04. - Ulrik

Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány

Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány
Mozgássérült Fiatalokért AlapítványA Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány bemutatkozása: Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány 1992-ben jött létre. Létrejöttét megelőzte 1979-80-as években egy Kecskemét városi, illetve egy Bács-Kiskun megyei felmérés. A klubunk fő célja kezdetben az volt, hogy a sérült fiatalok találkozhassanak egymással, kimozduljanak a négy fal közül, ismerkedhessenek, megbeszélhessék problémáikat, ill. azok megoldását. A klub, ill. a táborok ideje alatt a szülők is egy kicsit „fellélegezhetnek”, mentálisan töltődhetnek. Később újabb célok jelentek meg, mint például:
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

# minden fiatal a képességeinek megfelelő oktatásban vegyen részt, lehetőség szerint mindenki végezze el a nyolc osztályt
# továbbtanulás
# munka lehetőségek keresése
# párkapcsolatok kiépítésének lehetőségei, támogatása
# párválasztásra, házasságra való felkészítés
# sportsegédeszközök beszerzése, rendszeres mozgás, sportolás
# szülők mentális gondozása
# számítógép kezelésének elsajátítása
# „ismerd meg Magyarországot” szlogennel kirándulások.

A Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 18340260-1-03

További információ a szervezetről: Mozgássérült Fiatalokért Alapítvány


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!