2021.01.20. - Fábián, Sebestyén

Bársonyszív Alapítvány

A Bársonyszív Alapítvány bemutatkozása: Szervezetünk 2003-ban alakult. A Bársonyszív Alapítványt egy jól meghatározott cél érdekében alapítottuk meg, ez a cél pedig nem más, mint az emberi élet értékének védelme.
bohócdoktor vizit szja 1%
Az alapítvány ennek elérése érdekében az alábbi területeken nyújt segítséget:

- Beteg gyermekek támogatása

- gyermek egészségügyi intézmények műszerezettségének javítása, életmentő műszerek beszerzésével,

- szociális és gyermekotthonok támogatása

- A sport mindenki” programunk keretében sport foglalkozások szervezése, beteg és rászoruló gyermekeknek, integráltan egészséges gyermekekkel közösen.

A Bársonyszív Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18700482-1-43

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Bársonyszív Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!


ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!