2022.09.28. - Vencel

Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület

A Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület bemutatkozása: Az emberiség jelenlegi tevékenysége hosszabb távon nem tartható fenn, gazdálkodási és életstílusunkon változtatni kell. E változás egy apró szeletét szeretné elősegíteni egyesületünk.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Pangea Egyesület céljai:

- A földtani ismeretek terjesztése, különösen az ifjúság körében, mind iskolai, mind iskolán kívüli oktatási formák keretében.
- Támogatni és elősegíteni a Bakony-hegység természeti és néprajzi értékeinek kutatását, feltárását és megőrzését.
- Tevékenyen segíteni a természettudományos ismeretterjesztés általunk leghasznosabbnak vélt formáinak (táborok, terepgyakorlatok, tanösvények, kiállítások) létrejöttét és működését.
- Aktív természetvédelmi beavatkozásokat végezni a Bakony és a Balaton-Felvidék területén.
- Elősegíteni a gazdálkodás, hulladék- és szennyvízkezelés elterjedését, az érzékeny, karsztos területen lévő települések közelében.
- A fentiek érdekében fenntartani, működtetni és fejleszteni egy természetismereti – természetvédelmi oktatóközpontot a Magas-Bakony szívében, Pénzesgyőr községben.

A Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 19263164-2-19

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!