rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít!
kutya cica örökbe fogadás állatvédelem szja 1%
 • Monori Esthajnal Csillag Alapítvány

 • Share on Tumblr

  Monori Esthajnal Csillag AlapítványA Monori Esthajnal Csillag Alapítvány bemutatkozása: A Monori Esthajnalcsillag Alapítvány 2006 áprilisa óta működik azzal a céllal, hogy a Monori Kossuth Lajos Óvoda nevelő munkáját segítse, hatékonyabbá tegye, anyagilag támogassa, ezzel járul hozzá az óvodába járó gyermekek egészséges testi-lelki, értelmi és szociális fejlődéséhez. Tevékenységeink körébe tartozik kirándulások, programok szervezése, előadók meghívása. Ezekre az alkalmakra pályázatok elnyerésével illetve a családok hozzájárulásával teremtjük meg a lehetőségeket.

  bohócdoktor vizit szja 1%

  Néhány közülük: Családi kirándulás a Budakeszi Vadasparkba (2008. május), Nagycsoportosok kirándulása a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumba (2006. május és 2008. április), Pappné Gazdag Zsuzsa előadása szülőknek az óvodáskor jellemző mozgásformáiról és fontosságáról (2011. ősz).

  Családi nap

  A Családi napokat évente kétszer rendezzük meg: Adventkor és Húsvét előtt. Célunk, hogy értékteremtő programokat szervezzünk, hogy a közös ünnepi készülődés során szorosabb kapcsolat alakuljon ki a gyerekek, a családok és az óvoda között. Kézműves foglalkozások, meseelőadás, táncház vagy közös éneklés várja vendégeinket. A megváltott családi jeggyel támogatják az Alapítvány törekvéseit.

  Meseelőadások

  A mesesorozat 2011-ben indult útjára, de régóta tartó hagyományra épül. Az óvoda lelkes kollektívája évente két meseelőadást állít színpadra, egyre szépülő díszletekkel, jelmezekkel, zenével és hangeffektekkel. A meséket a gyerekek életkori sajátosságait figyelembe véve választjuk és kivitelezzük.

  Mozgás- és képességfejlesztő torna

  Alapítványunk lehetőséget biztosít szükség és igény szerint a gyermekek számára speciális képességfejlesztő komplex mozgásos foglalkozásra.
  A speciális mozgásfejlesztés az országosan ismert Dr. Marton Dévényi Éva neurológus szakorvos nevéhez fűződő Alapozó terápia alapelemeit tartalmazza, és elméletét követi, Knulné Varga Hajnalka képesség- és mozgásfejlesztő óvodapedagógus vezetésével.

  Pályázatírás

  Pályázatok elnyerésével tudjuk bővíteni az Óvoda eszköztárát.
  Nyertes pályázat útján tudtunk mozgásfejlesztő és képességfejlesztő játékokat vásárolni 300000 Ft értékben: focikaput, labdákat, ugráló zsákot, ugrókötelet, nyári sítalpat, dobozos és karikás célbadobót, alagutakat. Szintén pályázat útján szereztük a kemencét, az indukciós főzőlapot, a futóbicikliket és a teljes szüreti eszköztárunkat.

  Szelektív hulladékgyűjtés

  Tevékenységeink körébe tartozik a szelektív hulladékgyűjtés is. A papírt folyamatosan gyűjtjük, az elektromos készülékeket pedig minden ősszel, a meghirdetett akció keretén belül.

  A Monori Esthajnal Csillag Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18712414-1-13

  Adó 1 százalék kapcsán további információ: Monori Esthajnal Csillag Alapítvány


  Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!


  Share on Tumblr

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • EURAKVILO Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány

  EURAKVILO Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú AlapítványAz EURAKVILO Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány bemutatkozása: A Pécsi Tudományegyetem Gyermekklinika Onkohematológiai Osztálya a hét magyarországi Gyermekonkológiai Centrum egyike, ahol évente 30-40 újonnan diagnosztizált rosszindulatú daganatos, illetve leukémiás gyermeket kezelnek. Alapítványunk egyik fő célja a kezelés minőségének javítása, a kezelés alatt álló gyermekek életének megkönnyítése, napjaik szebbé tétele, valamint a gyógykezelés befejeztével a hétköznapi életbe való visszatérésük megsegítése.

 • NEO Magyar Segítőkutya Egyesület

  NEO Magyar Segítőkutya EgyesületA NEO Magyar Segítőkutya Egyesület bemutatkozása: A NEO Magyar Segítőkutya Egyesület 2011-ben alakult, fő célja a fogyatékossággal élők érdekképviselete, és társadalmi beilleszkedésének elősegítése speciálisan képzett segítőkutyákkal. Munkatársaink nagy része sérült, négylábú segítőtárssal rendelkező szakember (pl. kutyakiképző, gyógypedagógus, szociológus). Profilunkba elsősorban a mozgás- és hallássérülteket segítő (hangjelző) kutyák, egyéb speciális személyi-segítő kutyák (pl. ún. keresztképzett segítőkutyák, autista-segítő kutyák), valamint terápiás-segítő kutyák kiképzése és alkalmazása tartozik.

 • ESÉLY Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület

  Az Esély Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület bemutatkozása: Egyesületünk 2007-ben alakult, ESÉLY Állat- és Természetvédő Közhasznú Egyesület néven. Jelenleg 38 taggal rendelkezünk az elmúlt 4 évben több mint 1000 hontalan állatot juttattunk új, szerető otthonba illetve elláttuk őket a megfelelő kezelésekkel és oltásokkal is.

 • Éhező Gyermekekért Alapítvány

  Az Éhező Gyermekekért Alapítvány bemutatkozása: Az Éhező Gyermekekért Alapítvány sajnálatosnak tartja, hogy Magyarországon nagyon sok gyerek éhezik, nem jut meleg ételhez, ugyanakkor „szellemi táplálékban” is hiányt szenved, mostoha körülmények között él, s nem biztosított számukra az inger gazdag sportolási, kulturálódási lehetőség.

 • Fradisták a Fradiért Alapítvány

  A Fradisták a Fradiért Alapítvány bemutatkozása: A Ferencvárosi Torna Clubhoz kötődő személyek összefogásával a club hagyományainak ápolása, a sportolók emberi erkölcsi, szellemi fejlődésének, a működés feltételeinek elősegítése, az utánpótlás-nevelés támogatása, a sportoló fiatalok magas színvonalú sporttevékenységének elősegítése.

 • MANDORLA Közművelődési Egyesület

  MANDORLA Közművelődési Egyesület A MANDORLA Közművelődési Egyesület bemutatkozása: Az egyesületet 1991-ben hozták létre miskolci fiatalok azzal a céllal, hogy érdeklődésüknek megfelelő kulturális programokat szervezzenek. Az egyesület két évtizedes működése alatt Miskolcon, Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, valamint határokon túl rendezett kulturális esteket és programokat, melyekkel az egykori szabadművelődés hagyományait igyekezett újjáéleszteni. A MANDORLA Egyesület eddigi működése alatt közel 400 kulturális rendezvényt, így előadásokat, kiállításokat, előadói esteket, népfőiskolákat, koncerteket, bemutatkozó esteket szervezett.

 • Autisták Egyenlő Esélyeiért Alapítvány

  Az Autisták Egyenlő Esélyeiért Alapítvány bemutatkozása: Alapítványunk elsősorban a gyöngyösi Autista Segítő Központ támogatását tűzte ki célul. Ez egy komplex intézmény, mely több tagintézményből tevődik össze autizmus spektrum zavarra élő személyek támogatására, ezek a gyöngyösi központban lévő Általános Iskola, a Kiskorú Fogyatékosok Otthona, Fogyatékos személyek gondozóháza és a Karácsondi telephelyen lévő, felnőttek számára épült Lakóotthon.

 • Magyarországi Kínai Chanbuddhista Egyház

  A chanbuddhizmus a buddhista világvallás egyik legnagyobb ága, mely legmélyebben megőrizte az alapító - Shakjamunki Buddha - eredeti tanítási módszerének lényegét.

 • Messzehangzó Tehetségek Alapítvány

  A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány bemutatkozása: A Messzehangzó Tehetségek Alapítvány (MeTA) 2008 óta közhasznú, nonprofit tevékenységet végez, az iskolán kívüli tehetséggondozás területén. Alapítványunk küldetése: hosszú távú esélyteremtés a rászorult tehetségígéretek számára.

bohócdoktor vizit szja 1%