2022.08.20. - István

VEGA Csillagászati Egyesület

VEGA Csillagászati Egyesület
VEGA Csillagászati EgyesületA VEGA Csillagászati Egyesület bemutatkozása: A Vega Csillagászati Egyesület célja, hogy lehetővé tegye tagjai (és más érdeklődők) számára csillagászati tárgyú, illetve ahhoz kapcsolódó kérdések megvitatását, a csillagászat eredményeinek megismerését, segítse tagjai amatőrcsillagászati megfigyeléseit szervezett észlelőakciókkal, nyári táboraival, tanácsokkal, az észlelésekben egymásnak nyújtott segítséggel, esetenként eszközök (távcsövek, állványok stb.) kölcsönzésével.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Vega Csillagászati Egyesületnek az Alapszabályban megfogalmazott konkrét céljai a következők (Alapszabály II. fejezet):

1. népszerűsíti a csillagászat és más tudományok csillagászattal kapcsolatos eredményeit;
2. csillagászati megfigyelőprogramokat szervez;
3. korszerű távcsöveket és segédeszközöket tervez és készít;
4. támogatja a csillagászathoz kapcsolódó elméleti és gyakorlati ismeretek megszerzését, továbbfejlesztését.

A VEGA Csillagászati Egyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18953721-1-20

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: VEGA Csillagászati Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!