2020.11.25. - Katalin

Olaszliszkáért Egyesület

Olaszliszkáért Egyesület
Olaszliszkáért EgyesületAz Olaszliszkáért Egyesület bemutatkozása: Az Olaszliszkáért Egyesület civil szervezettként, 2001. június közepén alakult meg. Célul tűzte ki községünk szépítését (virágok ültetése, szemetesek kihelyezése), kulturális rendezvényeken való aktív részvételét, rászorultak segítését. Így kerülhetett sor a Németországból kapott segélycsomagok szétosztására, a 2004-ben szervezett nemzetközi táborra, ahol a külföldről érkező fiatalokat az egyesület tagja látták vendégül. Az éves terveink között sakk- és asztalitenisz verseny március 15-e előtti megrendezése is szerepel a "Kossuth Kupa" keretein belül.
bohócdoktor vizit szja 1%
Alkalmanként kiállításokat szervezünk a Művelődés Ház igazgatójával közösen, olykor a lakosság kézimunkáiból.

Május közepén már hagyományként rendezzük meg a "Családi Napot", amit kisebb-nagyobb családi, baráti, munkahelyi közösségek töltenek el pihenéssel, szórakozással főzéssel. A szórakozásról meghívott előadók, valamint az iskolás és óvodás gyerekek gondoskodnak, akik a színpadi szereplés mellett kézműves sátrakban is megmutathatják tehetségüket.

Az Olaszliszkáért Egyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18438424-1-05

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Olaszliszkáért Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!