2022.08.19. - Huba

Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete

Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete
Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei EgyesületeA Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesületének bemutatkozása: Az Egyesület célja, hogy ellássa tagjai egyéni és kollektív érdekvédelmét, ezen belül módot nyújtson tagjainak érdekeik kifejezésére, lehetőséget teremtsen azok érvényesítésére és ellássa érdekképviseletüket. Az Egyesület következetesen törekszik a tevékenységi körébe tartozó feladatoknak a tagok érdekével összhangban való végrehajtására, a célokat közhasznú tevékenységként, e tevékenység kielégítését nyereség- és vagyonszerzési cél nélkül szolgálja.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

E tevékenység folytatását kiemelkedően közhasznú szervezet formájában végzi. Az Egyesület elsősorban a Magyarország területén élő vak, alig látó vagy gyengénlátó személyek érdekeinek védelmét és képviseletét, életviteli nehézségeik és problémáikkal kapcsolatos ügyek intézését vállalja fel, nevesítve:

1. képviseli és védelmezi a látássérültek érdekeit más szervek előtt, szükség esetén segítséget nyújt a jogsérelmek orvoslásához, életviteli nehézségek leküzdéséhez.
2. információs és tanácsadói szolgálat létrehozása, működtetése annak érdekében, hogy a felmerülő igényeket az Egyesület koordinálni tudja;
3. kapcsolatfelvétel és együttműködés a látássérültek érdekében eljáró hazai és nemzetközi szervezetekkel és szakemberekkel;
4. kapcsolatfelvétel és együttműködés a hasonló célkitűzéseket megvalósító intézményekkel, szervezetekkel;
5. felvilágosító tevékenység, rendszeres tájékoztatás szervezése mind a tagok, mind a közvélemény felé;
6. elősegíti a Magyarország területén élő látássérültek rehabilitációját, oktatását, művelődését és társadalmi integrációját;
7. figyelemmel kíséri és elősegíti a Magyarország területén élő felnőtt korban megvakult személyek elemi rehabilitációját, társadalmi integrációját.
8. betegségmegelőzési tevékenység;
9. szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása;
10. képességfejlesztési, ismeretterjesztési feladatok ellátása;
11. kulturális tevékenység;
12. a látássérültek, mint hátrányos helyzetű csoport társadalmi esélyegyenlőségét fejlesztő tevékenység;
13. munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése és a kapcsolódó szolgáltatások biztosítása.

A Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18587700-1-10

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Vakok és Gyengénlátók Heves Megyei Egyesülete


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!