2024.02.27. - Ákos, Bátor

Pasaréti Ferences Alapítvány

Pasaréti Ferences Alapítvány
Pasaréti Ferences AlapítványA Pasaréti Ferences Alapítvány bemutatkozása: Az alapítványt a Kapisztrán Szent Jánosról nevezett Ferences Rendtartomány hozta létre 1999-ben, hogy a környék jószolgálati feladatait ellássa. Székhelye a Kájoni János Közösségi Ház (Budapest II., Szilfa u. 4.), melynek tulajdonosa a Magyarok Nagyasszonyáról nevezett Ferences Rendtartomány. A házban működik a Testvérkék Ferences Óvoda, valamint a Gondviselés Háza idősek napközi otthona. E két intézmény fenntartásához az alapítvány hathatós segítséget nyújt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Kájoni Ház ad teret a „Zene mindenkié” Egyesületnek, amely fogyatékos gyerekek és fiatalok zenetanításával foglalkozik.

Célok:

- szociális tevékenység
- családsegítés
- időskorúak gondozása
- nevelés és oktatás
- képességfejlesztés
- ismeretterjesztés
- kulturális tevékenység
- diák- és tömegsport

A Pasaréti Ferences Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18096026-2-41

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Pasaréti Ferences Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!