2022.07.04. - Ulrik

Alsóréti Üdülő Egyesület

Alsóréti Üdülő Egyesület
Alsóréti Üdülő EgyesületAz Alsóréti Üdülő Egyesület bemutatkozása: Az Egyesület létrehozásának célja: Az Önkormányzat hivatalos szervei előtt az egyesületi tagok érdekeinek képviselete, az alsóréti üdülő területről befolyó adóforintok minél nagyobb hányadának visszaforgattatása az üdülő területre. A kormányzati programnak megfelelően az Önkormányzat elvi támogatása a Balaton-parti sétányok megvalósításában. A Balaton part szabad megközelítése és a szép panoráma biztosítása érdekében a korábban elvett és a fizető strandhoz csatolt keskeny nyúlvány kerítésének lebontása és sétánnyá alakítása.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

- az elhanyagolt szabad - strand /mai Alsóréti strand/ a legjobb strandok szintjére emelése,
- a nyaralók életét megkeserítő szemét, gaz, büdös víz, rossz utak megszüntetése,
- nappali és éjszakai sétáinkhoz virágos és nyugalmas sétányok létesítse,
- útjainkat balesetmentessé és biztonságossá tétele, strandjainkra érkező vendégeink részére megfelelő parkolók létrehozása,
- nyári és téli hónapokban házaink, nyaralóink ellenőrzésének biztosítása,
- kulturális programjainkkal az üdülő területen lakók közösséggé szervezése,
- a területen lakó horgászok csónakjainak biztonságos elhelyezése, és a partról való horgászat lehetőségének megteremtése.

Az Alsóréti Üdülő Egyesület részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18921605-1-19

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Alsóréti Üdülő Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!