2024.03.29. - Auguszta

Elveszett Állatok Gyógyító, Ellátó, Elhelyező Alapítvány

Elveszett Állatok Gyógyító, Ellátó, Elhelyező Alapítvány
Elveszett Állatok Gyógyító, Ellátó, Elhelyező AlapítványAz Elveszett Állatok Gyógyító, Ellátó, Elhelyező Alapítvány bemutatkozása: A kiemelten közhasznú Elveszett Állatok Gyógyító, Ellátó, Elhelyező Alapítvány 2004-ben alakult Budapesten dr. Varga József állatorvos kezdeményezésére és vezetésével. Védelmezzük, gyógyítjuk és - lehetőség szerint - gazdához juttatjuk a növekvő létszámú elárvult, sérült, beteg, segítségre szoruló, hátrányos helyzetű, elesett, kidobott, gazdátlan állatokat. Napi 2-3 elhagyott, beteg állatot kezelünk saját költségünkre, hetente átlagosan 5-6 hontalan állatnak találunk gazdát!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ezen állapot felszámolása és a minél hatékonyabb munka érdekében állatvédelmi és állatmentő aktivista hálózatot építettünk ki.

A jövő generációjának állatvédelemben betöltött szerepét felismerve az iskolai tananyaghoz kapcsolódó rendszeres oktatást végzünk a helyes állattartásról és az állat- és környezetvédelem alapjairól. Programunkat kísérleti jelleggel Budapesten indítottuk el. Előadásaink rövid idő alatt nagy népszerűségre tettek szert. Egyre több felkérést kapunk óvodáktól, iskoláktól illetve oktatással foglalkozó egyéb intézményektől (gyermekotthonoktól) és civil szervezetektől is. A program magában foglalja a gyerekek tájékoztatását a felelős állattartásról, az állatorvos munkáján keresztül a különböző, környezetünkben gyakori fajok részletes megismertetésén át a nagyüzemi állattartást, házi kedvenceink és vadon élő állataink – madarak, rágcsálók, hüllők, emlősök stb. – jobb és szakszerűbb bemutatását. Oktatásainkra a kivetítővel-számítógéppel elkészített prezentációkon kívül szóróanyagokkal, feladatlapokkal, tesztekkel készülünk. Az óvodások számára pedig kifestőket, szórakoztató, de egyben oktató rajzokat is készítettünk. Rendszeresen kiviszünk a gyerekek közé speciálisan képzett, nyugodt állatokat, pl. kutyákat, macskát, vadászgörényt. Hihetetlen élmény a kicsiknek, hogy testközelből ismerhetik meg azokat az élőlényeket, amelyeknek esetleg gazdáik lesznek a későbbiekben. Megtanulni gondoskodni, egyenlő a cselekvéssel, hisz fontos hogyan bánunk azokkal, akikkel törődünk.

Az Elveszett Állatok Gyógyító, Ellátó, Elhelyező Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18113633-1-41

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Elveszett Állatok Gyógyító, Ellátó, Elhelyező Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!