2021.12.01. - Elza

Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesülete

A Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesületének bemutatkozása: Az Egyesület célja: Az Egyesület tagjai érdekeinek képviselete, egymás megismerésének elősegítése. A lisztérzékeny gyermekek, családtagjaik és környezetük ( óvoda, iskola, munkahely) oktatásának, nevelésének előmozdítása a zökkenőmentes társadalmi beilleszkedés az egyéni érvényesülés elősegítése érdekében .
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

- A gyermekek önálló, felnőtt életre való felkészítése, pályaválasztási gondok esetén tanácsadás.

- A Magyarországon működő országos és vidéki egyesületekkel való kapcsolatfelvétel, a széleskörű tájékozottság és tájékoztatás kialakításának céljából.

- A lisztérzékenységgel kapcsolatos ismeretek folyamatos bővítése, továbbképző előadások (orvosok, dietetikusok, egyéb egészségügyi szakdolgozók részvételével) szervezése.

- Újonnan felismert lisztérzékeny gyermekek és családtagjaik pártfogása, a kezdeti nehézségeken való átsegítése.

- Kapcsolatok kiépítése a diétás- és egyéb élelmiszereket előállító és forgalmazó vállalatok között ( új gluténmentes termékek ismertetése, termékek összetételének megismerése, összetétel megváltoztatásának közlése, stb. ) .

- Az Egyesületben tevékenykedő lisztérzékeny gyermekek közös kirándulásainak, táborozásainak megszervezése, rászorulók anyagi támogatása).

- Az Egyesület az 1997. évi CLVI. Törvény 26§ c./1 pontjában írott egészségmegőrzés, betegségmegelőzés, gyógyító-, egészségügyi rehabilitiációs tevékenységet végez, mint közhasznú tevékenységet.

Ezen közhasznú szolgáltatásból az Egyesület tagjain kívül bárki részesülhet.

A Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesülete részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18888702-1-18

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Vas megyei Lisztérzékenyek Érdekvédelmi Egyesülete


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!