2020.12.02. - Melinda, Vivien

Vadvirág Alapítvány

Vadvirág Alapítvány
Vadvirág AlapítványA Vadvirág Alapítvány: Tevékenységünkkel olyan társadalom kialakításához szeretnénk hozzájárulni, ahol az emberi méltóság és a segítségnyújtás az elsődleges értékek közé tartoznak. A Vadvirág Alapítványt 1995-ben hoztuk létre. Első szolgáltatásaink sérült gyermekeknek szóltak, de amennyiben a tevékenység és a gyermekek állapota megengedte, integrált módon szerveztük. Az egészséges gyermekek bevonása a csoportos foglalkozásokba feloldotta a határokat az egészséges és a sajátosan fejlődő gyermekek között.
bohócdoktor vizit szja 1%
Jelenleg ép és sérült gyermekeknek egyaránt kínálunk foglalkozásokat, melyeket az alábbi értékeke mentén szervezünk:

- célunk, hogy a gyermekek és családjaik, valamint a felnőttek a nálunk eltöltött órákat pozitív élményként, örömforrásként élhessék meg. Ezt segíti az intézményi jelleget nélkülöző barátságos, családias hangulat
- valamennyi gyermek esetében fontos számunkra, hogy speciális fejlesztésük mellett segítsük az egészséges személyiség kialakulását. Kreatív, pozitívan gondolkodó, a problémákat kihívásnak tekintő, egészségtudatos felnőttekké váljanak.
- a hiányosságok feltárása mellett, feltérképezzük a gyermekek tehetségvonalát is, és megerősítést nyújtunk annak kibontakozásához.
- kiemelt figyelmet fordítunk a szülő-gyermek kapcsolat megerősítésére, szolgáltatásinkat igyekszünk családbarát módon szervezni. A szülőre mint a gyermek legjobb ismerőjére tekintünk és megtiszteltetés számunkra, ha bizalmát elnyerjük.
- a gyermekeknek a számunkra legmegfelelőbb terápiát nyújtjuk. Amennyiben ez nálunk nem megoldható, más szolgáltatót ajánlunk.
- az újító és folyamatosan fejlődő működés mellett nagy jelentőséget tulajdonítunk a szakmai hitelességnek és fenntartható minőségnek.
- fontos érték számunkra munkatársaink tapasztalata, szakmai hozzáértése és elkötelezettsége. Szeretünk jó hangulatban dolgozni.

A Vadvirág Alapítvány részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 18762835-1-14

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Vadvirág Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!